Kunne I tænke jer at holde ferie på det smukke og naturskønne Bornholm, men mangler I et sted at sove? Så behøver I ikke at spekulere over at skulle ud og investere i et telt eller en campingvogn. På Bornholms mange campingpladser er der nemlig gode muligheder for leje et villatelt, hvor der er plads til hele familien.

Tag på en hyggelig ferie på Bornholm med masser af aktiviteter

Bornholm er et fantastisk sted at holde sin ferie, og der er masser af spændende aktiviteter for hele familien, store som små, uanset hvilken af de mange forskellige campingpladser I beslutter jer for at campere på.

Kunne I tænke jer at holde en længere ferie på Bornholm, kan I også prøve at bo på flere forskellige campingpladser for at nyde de forskellige aktiviteter og naturområder, som de hver især har at byde på. De fleste af de bornholmske campingpladser tilbyder enten leje af campingvogn, villatelt eller lignende.

Hvad er der i villateltene?

Det er selvfølgelig meget rart på forhånd at vide, hvad der er i villateltene, så man ved, hvad man skal pakke, og hvad man ikke behøver at tage med på ferien.

Hvad der konkret er i de forskellige villatelte afhænger af, hvilken campingplads I vælger, men overordnet set er villateltet udstyret med alt det nødvendige udstyr. Det eneste I selv skal medbringe vil typisk være sengelinned, viskestykker og håndklæder.

Eksempler på hvad der kan være af udstyr i et villatelt:

  • Service
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • ​Senge
  • Dyner og puder​