Fordel​ene ved at bo i en ferielejlighed

Er du ikke til campingliv, men ønsker du omvendt at holde ferie tæt på naturen og samtidig opleve den fantastiske stemning, der er på de danske campingpladser, så kan du med fordel bo i en ferielejlighed i stedet for i for eksempel en campingvogn eller i et telt.

Vælg privatlivet til og fra som du ønsker det

Ved at bo i en ferielejlighed kan du have dit privatliv, når du ønsker det, og du kan være en del af fællesskabet på campingpladsen, når du har lyst til det. På den måde kan du selv vælge til og fra, afhængigt af om du ønsker at være dig selv, eller om du ønsker at møde nogle af campingpladsens øvrige beboere.

Derudover har du samtidig mulighed for at nyde godt af de mange forskellige faciliteter og spændende aktiviteter, som den pågældende campingplads har at byde på.

Vælg en ferielejlighed med plads til hele familien

Vores ferielejligheder har forskellige størrelser alt afhængigt af, hvor meget plads du har behov for, og lejlighederne er udstyrede med både eget køkken, badeværelse og stue. Derudover er der naturligvis også soveplads til hele familien.

En ferielejlighed kan være et rigtigt godt alternativ til de klassiske campinghytter, som der også er at finde på campingpladserne.

Udstyr i en ferielejlighed

I ferielejlighederne er der alt det udstyr, du har brug for. Det dækker blandt andet over:

  • ​Bad og toilet
  • ​Varmt vand
  • ​Køkken med køleskab og komfur
  • ​Alt inden for service til køkkenet
  • ​Dyner og puder
  • ​Tv

 Ved tvivl kan du kontakte Sandkaas Familiecamping.​