​På Bornholm er der som regel altid godt vejr, og der er en lang række af forskellige seværdigheder og hyggelige gamle byer og havne, der bestemt er et besøg værd.

Bornholm omgivet af vand, og derfor er det en særlig attraktiv feriedestination, hvis I ønsker at tage på campingferie. De fleste af vores campingpladser på Bornholm ligger nemlig lige ud til vandet, og flere af campingpladserne tilbyder ligefrem havudsigt fra pladserne.

Har I ikke selv hverken campingvogn eller telt, udlejer flere af vores pladser hytter, campingvogne eller villatelte til en god pris.

Familievenlig campingferie for både store og små

Vores campingpladser på Bornholm har alle sammen en meget høj standard, og derudover er der et stort fokus på familien. Alle campingpladserne har nemlig en række af forskellige aktiviteter, som både store og små kan fornøje sig med. Har I børn, vil de uden tvivl få mange gode oplevelser fra deres ferie på Bornholm.

Derudover er der gode muligheder for at tage rundt på Bornholm, enten i bil eller på cykel, hvor I kan besøge nogle af de mange seværdigheder, Bornholm har at byde på.