Leje af campingvogn på familievenlige campingpladser

Udlejning af campingvogn på Bornholm

Drømmer I om at tage på campingferie på Bornholm, men har I ikke en campingvogn eller et telt? Så behøver det ikke at være en udfordring. Der er nemlig heldigvis rigtig gode muligheder for leje af campingvogn på en af Bornholms mange campingpladser.

Vi tilbyder leje af campingvogn tæt ved strand og vand

Vores forskellige partnercampingpladser på Bornholm ligger alle sammen tæt på stranden og vandet, og der er derfor rigtig gode muligheder for at komme ud og bade eller på anden vis nyde Bornholms skønne natur.

Derudover er pladserne alle sammen meget familievenlige, og der er mange forskellige aktiviteter, som både store og små kan underholde sig med. Det gælder både på campingpladserne, men i høj grad også på resten af øen.

Bornholm er en perfekt destination for alle dem, der sætter pris på smuk natur og flotte landskaber, og for dem der ønsker at kunne tage på en aktiv ferie og få mange nye oplevelser samt se seværdigheder, men øen byder naturligvis også på rig mulighed for afslapning, god mad og badning i havet.

Hvor kan man leje en campingvogn?

De fleste af vores campingpladser på Bornholm tilbyder mulighed for campingvognudlejning for 4-5 personer til en attraktiv pris. På den måde får I den luksus, at I slipper for selv at skulle have en campingvogn med, samtidig med at I får de komfortable forhold, som en campingvogn kan give sammenlignet med et telt. 

Hvad er der i en campingvogn?

Ved leje af campingvogn på en af vores pladser vil der altid være:

  • ​​Dyner og puder
  • ​Kølefaciliteter
  • ​Kaffemaskine
  • ​Service m.m.
  • ​Bord og stole i forteltet.

Hvad koster det at leje en campingvogn?

Der kan være forskel fra campingplads til campingplads på, hvor meget leje af campingvogn koster. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken campingplads I ønsker at bo på, og hvor meget luksus I ønsker. Uanset hvilken campingplads I vælger, så er der dog tale om en billig pris på leje af campingvogn.

I