Outdoor-ferie: Tag på vandreferie på Bornholm

Skønne vandreture i smukke omgivelser

Det er i løbet af de seneste år blevet utroligt populært at tage på en såkaldt outdoor-ferie; en ferie der bærer præg af udendørsaktiviteter i naturen, som giver energi til både krop og sjæl. Det gælder både for børnefamilierne, for par eller vennegrupper og for dem, der holder ferie alene.

Hvis I kunne tænke jer at tage på en outdoor-ferie i Danmark, så er Bornholm en oplagt destination. Det skyldes, at der er så mange forskellige muligheder for udendørs aktiviteter for både store og små, og uanset hvad man er til, så er der gode muligheder for at finde lige netop den eller de aktiviteter, der vækker interesse. Det kan for eksempel være, at I kunne tænke jer at tage på vandreferie, men Bornholm har også meget andet at byde på.

Bornholm er en fantastisk ø, der er spækket med smuk natur hele vejen rundt på øen. Det er derfor en oplagt feriedestination, hvis I kunne tænke jer at tage på vandreferie eller mountainbikeferie, eller hvis I kunne tænke jer at fylde ferien med mange andre spændende udendørsaktiviteter som for eksempel:

  • ​Havkajak
  • ​Windsurfing
  • ​Lystfiskeri
  • ​Klatring.

Vandreferie – sundt for både krop, sind og sjæl

Det er sundt for både krop, sind og sjæl at tage på vandreferie. I kommer langt væk fra hverdagens stress og jag, samtidig med at I får masser af motion kombineret med, at I imens befinder jer i smukke og naturlige omgivelser, der ligeledes har en afstressende og beroligende effekt.

​En vandreferie kan være en oplagt mulighed for en alternativ ferie for hele familien, for par og for dig, der ønsker at tage på ferie på egen hånd. For jer der tager på ferie sammen, giver en outdoor-ferie jer mulighed for at få nogle sjove oplevelser sammen, som I vil huske længe, og som vil styrke båndet imellem jer, og for dig der rejser alene, vil det give dig mulighed for at komme ned i gear og reflektere over tilværelsen eller bare tanke op af fornyet energi. 

Bornholm er et oplagt sted for en vandreferie

Bornholm er en utrolig naturskøn ø, der samtidig er kuperet med både klipper, sten og bakker, og det er derfor et oplagt sted at tage på vandreferie eller mountainbikeferie – både alene og sammen med hele familien.

Her er der rig mulighed for at nyde naturen, få bevæget kroppen og ikke mindst slappe af i sindet, og I kan frit vælge lige netop den rute, der passer til jeres form, ønsker og behov.