​Pakkerejser til Bornholm

​Trænger du og familien til at komme på ferie, og har I besluttet jer for, at turen skal gå til Bornholm, men synes I, det er uoverskueligt at skulle bestille transport og ophold separat? Så er der heldigvis hjælp at hente.

​Hos Bornholmcamping.dk er der mulighed for at bestille pakkerejser til Bornholm. Det betyder, at du får færge og ophold med i pakken, når du bestiller et ophold på en eller flere af disse bornholmske campingpladser:

  • Sandkaas Familiecamping
  • Gudhjem Camping
  • Hullehavn Camping
  • Nexø Camping & Feriehytter
  • Bornholms Familie og Strandcamping Dueodde
  • Lyngholt Familiecamping
  • Møllers Dueodde Camping

Det får du med i pakken

Med i vores pakkerejser får du færgebillet, til ophold får du pakkerejsechecks der dækker opholdet på den eller de valgte campingpladser i den valgte periode. Det betyder, at du kan spare dig selv for en masse tid og besvær med at booke billetter og ophold hver for sig, og samtidig får du også en billig ferie til det smukke Bornholm.

Med i prisen for ophold er: plads til telt, campingvogn, camper eller teltvogn. For 2 voksne - strøm svarende til 8 kWh.

Du kan vælge at rejse rundt og tage ind på en af de nævnte pladser som det passer jer, eller du kan reservere plads på forhånd, hvis du vil være sikker på et der er plads til lidt længere tid.

Du bestiller via vores onlinebooking hvor du går ind på pakkerejsecheck.

Kontakt os og hør mere om vores pakkerejser

Kunne du tænke dig at høre mere om vores billige pakkerejser, har du nogle spørgsmål? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Vi står klar til at besvare din henvendelse via vores e-mail info@bornholmcamping.dk. Alternativt på telefon 56 95 67 85 hverdage mellem kl. 16.00 og 18.00. Vi kan både hjælpe dig i forbindelse med bestilling af pakkerejsechecks, valg af campingplads og forslag til aktiviteter på ferien.