Nexø Camping & Hytter – et smutkast fra Østersøen

Nexø Camping & Hytter ligger fantastisk placeret i den nordlige del af Nexø helt ud til Østersøen og lige op ad den store put and take-sø Stenbrudssøen.

​Det er en campingplads med en høj standard, der henvender sig både til børnefamilier og par uden børn.

Denne campingplads tilbyder alle former for overnatninger. Det er både muligt at overnatte i en af de mange feriehytter, der er til rådighed på campingpladsen, eller I kan tage jeres eget telt, jeres campingvogn eller autocamper med. Det er desuden også tilladt at have sin hund med på campingpladsen Nexø Camping & Hytter.

Campingplads med mange forskellige aktiviteter

På pladsen er der mulighed for at gå i sauna eller saunatelt, dyrke yoga, få massage og bade i sø eller hav.

Derudover er der bordminigolf, bordtennis, bordfodbold og en rolig legeplads. Du kan også nyde en kop kaffe på terrassen med udsigt til Østersøen.

Kontakt os eller book jeres ophold hos Nexø Camping & Hytter online

Ønsker I at høre mere om Nexø Camping & Hytter og de mange forskellige aktivitetsmuligheder, eller har I nogle spørgsmål? Så hører vi meget gerne fra jer. I kan enten ringe til os på telefon +45 56 95 67 85, eller I kan skrive til vores e-mail info@bornholmcamping.dk, hvis det passer jer bedre. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Har I besluttet jer for at booke et campingophold hos Nexø Camping & Hytter, kan I med stor fordel booke opholdet online via vores bestillingsside.