​Drømmer du om at komme til Bornholm og måske bo i skønne Rønne? Hop på Bornholmslinjen og få en ferie, du aldrig glemmer. Hos Det Lille Rejsebureau har vi et samarbejde med Bornholmslinjen, hvor vi tilbyder vores kunder pakkerejser til solskinsøen.

Få en uforglemmelig ferie med Bornholmslinjen

Vi tilbyder pakkerejser, hvor både ophold og overfart med Bornholmslinjen til og fra øen er inkluderet - det bliver hverken nemmere eller billigere! Opholdet vil foregå på en af vores skønne campingpladser. En rejse til Bornholm er perfekt for alle - uanset om du er barn, forælder eller pensionist, så vil du uden tvivl elske det, øen har at byde på.

Hvilke pakkerejser kan du få?

Du har mulighed for afrejse fra flere forskellige byer, når du vælger at tage med Bornholmslinjen. Der er afgang dagligt fra både Køge, Ystad og Sassnitz i Tyskland.

Vi har følgende tilbud på pakkerejser:

  • ​6 nætter med egen campingvogn/telt/autocamper fra 1.995 kroner inkl. færge og ophold med strøm. Afgang fra Køge.
  • ​13 nætter med egen campingvogn/telt/autocamper fra 3.195 kroner inkl. færge og ophold med strøm. Afgang fra Køge.
  • ​7 nætter med egen campingvogn/telt/autocamper fra 1.895 kroner inkl. færge og ophold med strøm. Afgang fra Ystad.

Bestil en personlig rejse

Udover ovenstående pakkerejser, har vi også mulighed for at skræddersy forskellige løsninger ud fra dine ønsker og behov. Prisen kan variere alt efter, hvor I vælger at bo, og hvordan I gerne vil bo. Du er derfor velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi står klar til at arrangere din rejse

Har du spørgsmål til en pakkerejse, står vi klar til at hjælpe dig. Vi står også til rådighed, hvis du har behov for at vide noget om Bornholmslinjen og deres fartplaner, eller om den bus du skal med. Vi kan også guide dig til, hvor du kan få den rette trafikinformation.

Kontakt os allerede i dag på telefonnummeret: 56 95 67 85. Du kan også sende os en mail på: info@bornholmcamping.dk