Bornholms Familie & StrandCamping Dueodde – direkte adgang til stranden

Bornholms Familie & StrandCamping Dueodde byder velkommen til den smukkeste strandplads på Bornholm. Campingpladsen er beliggende i en fredet skov på Bornholms sydspids. 

Fra pladsen er der direkte adgang til Dueodde Strand, så ønsker I at holde ferie på en campingplads lige ned til vandet, er Bornholms Familie & StrandCamping Dueodde en oplagt mulighed.

Campingpladsen er meget familievenlig, og der er rigtig mange forskellige aktiviteter for både store og små. Derudover er der en hyggelig og afslappet stemning, så I har mulighed for at slappe fuldstændig af og nyde jeres ferie i rolige omgivelser.

Det er desuden tilladt at have hund med på pladsen.

Mange forskellige faciliteter for børn og voksne

På Bornholms Familie & StrandCamping Dueodde finder I en række gode, rene og moderne faciliteter i form af blandt andet:

  • Minigolf
  • ​Legepladser for store og små
  • ​Bordtennis
  • ​Bordfodbold
  • ​Hoppepude
  • ​Byggelegeplads.

Rundt om på pladsen er der terrasser med grillovne og haveborde, hvor I kan nyde en sommeraften, og kiosken ved siden af receptionen tilbyder et udvalg af dagligvarer, sodavand, øl og vin. Derudover bliver der bagt frisk brød hver morgen.

Kontakt os og book et ophold på Bornholms Familie & StrandCamping Dueodde

Har I nogle spørgsmål, eller ønsker I at høre mere om Bornholms Familie & StrandCamping Dueodde, skal I endelig bare kontakte os. Vi kan kontaktes på både telefon +45 56 95 67 85 og e-mail info@bornholmcamping.dk. Skriver I til vores e-mail, besvarer vi jeres henvendelse så hurtigt som muligt.

Ønsker I at booke et ophold på campingpladsen, kan dette gøres nemt online via vores bestillingsside.​