Har du spørgsmål, så kontakt os på telefon +45 5695 6785 eller skriv på info@bornholmcamping.dk​    Book her

​Campinghytte med alt det nødvendige udstyr

​Drømmer I om at komme på campingferie, men har I ikke selv en campingvogn eller et telt, eller foretrækker I at bo i en campinghytte? Så findes der heldigvis et rigtigt stort udvalg af forskellige campingpladser på Bornholm, der tilbyder udlejning af campinghytter.

Der er forskellige campinghytter alt afhængigt af, hvor mange personer I er, og prisen afhænger typisk af, hvor stor en campinghytte I ønsker.

Hvad er der i hytterne?

Det er selvfølgelig meget rart på forhånd at vide, hvad der er i hytterne, så man ved, hvad man skal pakke, og hvad man ikke behøver at tage med på ferien.

Hvad der konkret er i de forskellige hytter afhænger af, hvilken campingplads I vælger, men overordnet set er hytterne udstyret med alt det nødvendige udstyr. 

Det eneste I selv skal medbringe vil typisk være sengelinned, viskestykker og håndklæder. 

​Eksempler på hvad der kan være af udstyr i en campinghytte:

  • Service
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • Varmeapparat
  • Dyner og puder
  • Rengøringsudstyr.

Kontakt os og hør mere om leje af en campinghytte

Ønsker I at høre mere om hytte-udlejning på en af vores campingpladser, eller har I nogle spørgsmål, skal I endelig kontakte os.

I kan enten ringe til os på telefon +45 56 95 67 85, men I kan også skrive til vores e-mail info@bornholmcamping.dk, hvis I foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det er også muligt at booke et ophold på en campingplads på Bornholm via vores online booking, og her kan I også vælge, om I ønsker at leje en campinghytte.

Få nyheder fra facebook​

​DET LILLE REJSEBUREAU A/S

CVR: 33640072

Søndergade 2

3700 Rønne

Det lille Rejsebureau A/S

Søndergade 2

3700 Rønne